Transport

GoederentransportverzekeringSchade door verlies of beschadiging van goederen die u door een transporteur hebt laten vervoeren, onafhankelijk of de vervoerder al dan niet aansprakelijk gesteld wordt biedt deze verzekering dekking. Dat voorkomt onzekerheden, misverstanden en onnodige vertragingen.

Container-trailer verzekering

Schade aan uw containers, trailers en opleggers en uw aansprakelijkheid volgens (huur)overeenkomst voor schade aan (gehuurde) containers, trailers en opleggers van derden wordt vergoed. Er bestaat de mogelijkheid om het risico van “eigen gebrek” mee te verzekeren voor materiaal tot een ouderdom van vijf jaar.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

Alle mogelijke aansprakelijkheidsrisico’s worden vergoed. In geval van schade wordt u ondersteund door een internationaal netwerk van experts. Schade door opzet is uitgesloten. U kunt kiezen voor een premie op basis van laadvermogen van uw wagenpark of op basis van de verdiende vrachtpenningen per jaar.

Landmateriaalverzekering

Schade aan het casco van uw materiaal is verzekerd. Ook kan het WAM-risico als een dekking voor het aansprakelijkheidsrisico dat u loopt met het werken met uw landmateriaal worden verzekerd. Het meeverzekeren van eigen gebrek bij nieuw aangeschafte objecten is mogelijk.

Construction All Risks verzekering

Alle schade gedurende de bouwtermijn van de projecten worden vergoed. U bent doorlopend verzekerd voor alle bouwwerkzaamheden. Voor een aantal specifieke projecten of werkzaamheden kan er sprake zijn van een meldingsplicht.

Vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u graag een gesprek om erachter te komen wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.